Forklift BYD Sekali lagi Dicalonkan Untuk Anugerah Forklift Antarabangsa Terbaik

2024/02/20 11:41

Berikutan kejayaannya memenangi anugerah Forklift Antarabangsa Terbaik (IFOY) pada 2016, dalam kelas forklift seimbang kaunter sehingga 3.5 tan, BYD telah sekali lagi dicalonkan untuk anugerah IFOY tahun ini, perusahaan perniagaan IFOY secara rasmi. diperkenalkan pada minggu lepas.

Forklift BYD

Penama BYD dalam kelas Counter Balanced Truck ialah ECB50 baharu, forklift berkuasa elektrik tulen 5 tan yang dikuasakan dengan menggunakan bateri BYD Iron-Phosphate tanpa penyelenggaraan, dalam kedudukan untuk berfungsi berterusan sekurang-kurangnya 6 jam lebih awal daripada pengecasan dan berjaya. dicas semula sepenuhnya dalam masa di bawah tiga jam.

Dengan masa kerja 50% lebih besar daripada pesaing kekuatan Litium langsungnya, ia mampu menukar mesin gas, diesel atau asid plumbum dengan cekap untuk kegunaan dalam dan luar, menyumbang dengan kuat kepada diskaun CO2 dalam penggunaan di luar pintu.

Ia sepatutnya digunakan di dalam rumah tetapi yang paling penting adalah luaran dalam industri bahan pembangunan, minuman, pembuatan dan pemprosesan sampah, antara lain.
Hanya satu trak berbeza telah dicalonkan dalam kategori ini.

Mulai Februari dan seterusnya, calon dalam semua kelas akan diperiksa sepanjang Hari Ujian IFOY global di Hanover, Jerman dengan menggunakan juri global. Pemenang akan diperkenalkan pada perubahan CeMAT yang benar pada bulan April tambahan di Hanover.

Javier Contijoch, Pengarah Kenderaan Industri di BYD Europe, berkata: “Kami berbesar hati untuk disenarai pendek sekali lagi untuk kali ke-2 untuk anugerah IFOY. Sains yang ditunjukkan kami telah dikenal pasti dengan menggunakan banyak pembuat pilihan dan telah membuktikan bahawa ia memberi organisasi keuntungan yang besar dalam penurunan harga larian sehingga 40% terima kasih kepada pentadbiran bateri BYD dan pengurangan TCO. Pencalonan ini mendorong kami untuk terus berusaha untuk menambah baik piawaian yang cekap, mesra alam untuk pengendalian fabrik, pengangkutan penumpang dan penyimpanan elektrik.”

Produk Berkaitan